Logo

Rola prawidłowej mineralizacji w prewencji i dietoterapii nadciśnienia tętniczego

Data

Środa, 11 Grudnia 2019

Czas

20:00 Europe/Warsaw

zobacz w mojej strefie czasowej
To pole jest obowiązkowe. Dokładnie sprawdź pisownię.
To pole jest obowiązkowe. Dokładnie sprawdź pisownię.
To pole jest obowiązkowe. Dokładnie sprawdź pisownię.
Zapisz się do naszego newslettera, aby obejrzeć webinar. Nie ma obaw, nie spamujemy :) wysyłamy tylko istotne informacje o naszych produktach i usługach. Nie przekażemy Twojego adresu innym podmiotom.
To pole jest obowiązkowe. Dokładnie sprawdź pisownię.
Pola wymagane

Jeśli już zarejestrowałaś/łeś się na to spotkanie, a nie otrzymałaś/łeś maila z potwierdzeniem kliknij tutaj!

Adres email jest niepoprawny. Proszę sprawdź dokładnie adres email i upewnij się, że wygląda tak: john@clickmeeting.com

Wiadomość email zawierająca informacje na temat logowania do pokoju została wysłana na wskazany adres.

Zapoznaj się z informacjami o ochronie danych - obowiązek informacyjny.
Prezenter

mgr Monika Gackowska-Lisińska

Dietetyk kliniczny i sportowy, diagnosta laboratoryjny, dietocoach oraz szkoleniowiec.













Absolwentka Collegium Medicum w Bydgoszczy na kierunkach: dietoterapia, żywienie w sporcie oraz analityka medyczna, a także licznych kursów obejmujących żywienie w sporcie i dietocoaching. Obecnie w trakcie studiów na Functional Medicine University w Stanach Zjednoczonych. Wykładowca akademicki oraz prelegentka na konferencjach medycznych i żywieniowych. Z powodzeniem prowadzi Centrum Dietetyki Funkcjonalnej w Bydgoszczy, gdzie udziela indywidualnych konsultacji żywieniowo – diagnostycznych, opierając się na podejściu medycyny funkcjonalnej (przyczynowe, a nie skutkowe leczenie chorób) oraz evidence – based medicine. Specjalizuje się w chorobach autoimmunizacyjnych oraz metabolicznych. Ponadto prowadzi szkolenia z „Interpretacji wyników badań laboratoryjnych w praktyce dietetyka”, które pokazują, że nie sztywne zasady oraz schematy działania, a indywidualne podejście do pacjenta przynosi wymierne efekty terapeutyczne. Autorka licznych artykułów publikowanych m.in. w fachowym magazynie „Food Forum” oraz prasie bydgoskiej.